La Maison du Lac

10
8
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is door het Franse bureau voor Toerisme bekroond met 4 sterren. Je vindt er:
- Een keuken en eetkamer:
Goed uitgeruste, nieuwe keuken met vaatwasser, oven en kookplaat, magnetron en koelkast / vriezer, senseo koffiezetapparaat, koffiezetter, waterkoker, broodrooster, foodsteamer en veel borden, glazen, pannen en serviesgoed.
- Woonkamers:
Grote, ruime woonkamer met uitzicht op zitgedeelte buiten, terras en zwembad. Comfortabele leren banken en stoelen. Flatscreen-tv en skybox, dvd-speler, muziekinstallatie. Er is een selectie boeken, spelletjes, cd's en dvd's.
- Slaapkamers
Vier tweepersoonsslaapkamers, allemaal met kingsize bedden (mogelijkheid van één kamer met twee grote eenpersoonsbedden). Alle beddengoed inbegrepen, fris en nieuw.
- Badkamers
Twee aangrenzende badkamers met douches en een familiebadkamer met bad. Alle handdoeken zijn aanwezig, fris en nieuw.
- Verwarming
Alle kamers worden verwarmd met elektrische kachels voor de wintermaanden en er is een houtkachel op de begane grond.
- Vermaak
Er is een flatscreen tv, skybox, cd- en dvd-speler. Er is ook een selectie van spelletjes en boeken waar u van kunt genieten.
De gite heeft vier tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met prachtige ensuite, er is ook een familiebadkamer die volledig is uitgerust met ligbad en douche. Op de begane grond leidt de grote keuken, eetkamer en woonkamer, die perfect is voor familiebezoek, uit op een rustig privéterras en een beveiligde privébinnenplaats, waar u al fresco kunt dineren. Vanaf het terras heeft u toegang tot het 9m x 5m zoutwaterzwembad, verder terras en de tuinen, bossen en privémeer. La Maison du Lac is een ideale accommodatie voor gezinnen en stelletjes. Het is prachtig gerenoveerd en is volledig uitgerust en ingericht volgens een hoge standaard. Het huis is ruim, licht, rustig en wordt omgeven door het platteland en ligt in een klein gehucht. Het meer zit vol met een verscheidenheid aan vissen en gasten zijn van harte welkom om te vissen (let op: het meer is niet omheind). Het meer en de tuinen leiden naar het bos en de speeltuin voor de kinderen. Omdat het gebied zo kalm en ongerept is, worden we getrakteerd op een verbazingwekkende reeks dieren in het wild. Elk jaar, met de zon, komt ons ijsvogelpaar om te broeden, net als vele andere vogels. Ook reigers, wielewaal, spechten, roofvogels, nachtegalen en uilen zijn vaste bezoekers. La Maison du Lac heeft een eigen Franse chef-kok, die ter plaatse eten voor je klaarmaakt, uitstekend geschikt voor speciale gelegenheden. Ze heeft verschillende menu-opties beschikbaar en is zeer redelijk geprijsd.

Boekingsinformatie

Ligging la maison du lac

De ligging van "la maison du lac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.