Domaine de La Rebière

24
Gites.nl logo

Dit grote vakantieverblijf bestaat uit 3 afzonderlijke huisjes, die samen worden verhuurd: La Roseraie (4 slaapkamers 10 pers.), La Glycine (3 slaapkamers 9 personen) en La Lavande (2 slaapkamers 4 personen), vormen samen 1 accommodatie waar 20 tot 24 personen kunnen verblijven. De drie huizen zijn geklasseerd met 4 sterren; ze zijn gezellig en knus gedecoreerd en u vindt er alle voorzieningen voor een relaxte vakantie met zijn allen. Ideaal als u met een grote groep komt, met vrienden of familie.
Er zijn 2 zwembaden, de tuin is 300 m2 groot en er is een gezamenlijke ruimte met keuken. Ook vindt u er een Spa, een sauna en een fitnesszaal.
Op deze rustige plek in een regionaal park kunt met allerlei soorten gezelschap verblijven: of u nu een wandelvakantie of paardrijvakantie houdt, samen oud en nieuw wilt vieren, met Kerst, ter gelegenheid van een verjaardag, een pensioen, een reünie van vrienden, een trouwfeest, of u nu met ouderen komt of met motorrijders, enz...

Boekingsinformatie

Ligging domaine de la rebière

De ligging van "domaine de la rebière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.