Vakantiehuis Le Bouyssou Bas

10
6
Gites.nl logo

Dit stijlvolle landhuis heeft een verwarmd privé zwembad. Het huis is ook uitgerust met Airco in de master bedroom op de eerste etage en op de slaapkamer op zolder. Het is geschikt voor 6 personen + baby. Je hebt er veel privacy en een zeer grote overdekte buiten ruimte.
Het huis is van alle gemakken voorzien. Het heeft drie grote slaapkamers en een vide met een extra slaapbank, drie badkamers, satelliet met Nederlandse TV/DVD Speler, Snel internet. Verder aanwezig: zeer grote koelkast, vriezer, wasmachine, droger en een vaatwasser. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het huis is geschikt voor 6 volwassenen en 1 baby (kinderbedje en -stoel aanwezig). Wij zorgen ervoor dat de bedden zijn opgemaakt! Je hoeft dus geen linnengoed mee te nemen.
De riante tuin (2000 m2) met schitterende vergezichten heeft een verwarmd zwembad van 9 bij 4 meter (vanaf 1 mei tot eind oktober), een groot terras met luxe zonnebedden, een grote overdekte veranda met BBQ en lounge hoek. Verder zijn er een trampoline, schommel, dartspel, tafeltennistafel en een poolbiljart aanwezig. Het huis is geheel met dubbel glas uitgevoerd en heeft centrale verwarming. Dus ook in het voor- en naseizoen kunt u hier heerlijk comfortabel genieten. Vanaf Utrecht is het ongeveer 10 uur rijden.
Mocht u elektrisch rijden, dan is het goed te weten dat u bij ons snel kunt laden
**

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis le bouyssou bas

De ligging van "vakantiehuis le bouyssou bas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.