WAJOET

6
Gites.nl logo

Het vrijstaande huis "Wajoet" gebouwd in 1997, is voorzien van alle comfort en ingericht voor 6 personen.
Via de voordeur komt u in de woon-eetkamer van ongeveer 35 m2.
De eenvoudige openkeuken is voorzien van een grote koelkast, een combimagnetron, koffiezetapparaat, een vierpitsgasstel en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer komt u via de hal in de slaapkamer, voorzien van een tweepersoons-aupingbed (180 x 200) en een hanglegkast.
Eveneens vanuit de hal komt u in de ruime badkamer, voorzien van ligbad, douche en wastafel. Tevens treft u hier het aparte toilet aan.
Aan de andere kant van het huis bevinden zich de royale bijkeuken en de garage.
Boven zijn twee grote slaapkamers, ieder voorzien van twee 1-persoonsbedden.
Beide slaapkamers zijn voorzien van een hanglegkast en een bureau met stoel.
De badkamer boven is voorzien van een toilet en een wastafel.
De gehele benedenverdieping is voorzien van witte plavuizen, terwijl de vloer van de bovenverdieping bedekt is met linoleum.
Het huis is voorzien van WIFI en Nederlandse TV zenders.
Ligging van het huis
Het vrijstaande huis "Wajoet" met een tuin van 680 m2 is gelegen in een prachtig heuvelachtig, in hoogte variërend van 90 tot 350 m, bosrijk gebied in het zuidoosten van de Dordogne even buiten het typisch Franse dorpjeSt.Julien-de-Lampon.
Het huis ligt aan de D 50, ongeveer 100 m vanaf de rivier de Dordogne en 800 m vanaf het centrum. Vanaf het betegelde terras aan de voorkant van het huis heeft u een fantastisch uitzicht op château "Roufillac" .
Uitrusting van het huis
Het huis is van alle gemakken voorzien, zoals WIFI, een grote koelkast, een diepvrieskist, een combimagnetron, een wasmaschine,een vierpitsgasstel, een stereoinstallatie, een DVD-speler, satelliet-TV voorzien van alle nederlandse zenders, een tweepersoons aupingbed (180 x 200cm) en vier éénpersoonsbedden.
Het huis wordt aangeboden met OPGEMAAKTE BEDDEN.
Alle 6 bedden zijn voorzien van éénpersoonsdekbedden.
De keukenuitrusting is zeer compleet zodat u niets hoeft mee te nemen.
Er is geen afwasmaschine en geen droogtrommel.
Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis is een betegeld terras van respectievelijk 27 m2 en 23 m2 en er is een BBQ.
Het zwembad
Naast het zwembad, van 12m x 5m met een diepte van 2m, is het pomphuis met de zuiveringsinstallatie en bovendien een ruimte waarin overdekt gezeten kan worden.
Het zwembad is operationeel vanaf 21 mei tot 24 september 2022.
Hier treft u tevens het tuinmeubilair aan bestaande uit twee tuintafels met 4 resp. 6 stoelen, twee parasols en twee ligbedden voor bij het zwembad.
In de garage treft u tuingereedschap aan.

Boekingsinformatie

Ligging wajoet

De ligging van "wajoet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.