Le Creyssac

9.5
17
Gites.nl logo

Over dit vakantiehuis
Villa Le Creyssac is een groot vrijstaande villa in een prachtige landelijke omgeving, met een fantastisch uitzicht over de Périgord Vert (Dordogne). Het huis ligt midden in het groen, met veel ruimte en een prachtig. groot privézwembad.
De heuvelachtige omgeving is ideaal om een geweldige vakantie door te brengen met familie of vrienden
Dit authentieke vakantiehuis in de Périgord is comfortabel en smaakvol ingericht. Het is geschikt voor maximaal 17 personen. Het huis is opgedeeld in twee zelfstandige vleugels die ook samen één groot huis kunnen vormen. Hierdoor is er, ook met een grote groep, ruimte voor ieders privacy. Naast mooie gemeenschappelijke ruimtes zijn er ook ruimtes waar u kunt genieten van de rust en ruimte..
Het huis is van oost naar west gelegen en komt volledig uit op prachtige tuinen en gemeubileerde terrassen.
De oostvleugel bestaat uit een grote entree die toegang geeft tot een kleine leeskamer, met toilet met wasmachine en een tweepersoonsslaapkamer met douche en toegang van buitenaf. Een trap leidt naar 3 slaapkamers boven. U vindt hier 2 tweepersoonskamers en een kleine slaapkamer met 2 eenpersoons stapelbedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet.
Op de benedenverdieping vindt u een grote woonkamer met open haard en een grote, zeer goed uitgeruste eetkeuken die uitkomt op het terras.
Vanuit de grote woonkamer is er toegang tot de tweede keuken, ook zeer goed uitgerust. Deze ruimte is ook vanuit de westvleugel toegankelijk. De benedenverdieping van de westelijke vleugel bestaat verder uit de entree met apart toilet en de trap naar boven, een kleine woonkamer met grote open haard en een tweepersoonsslaapkamer met toegang van buitenaf. In de badkamer van deze slaapkamer staat ook een wasmachine.
Boven in de westelijke vleugel, op de overloop, is een apart toilet en een badkamer, een slaapkamer met een twee,- en een éénpersoonsbed, verder een slaapkamer en suite bestaande uit twee slaapkamers met in één kamer een tweepersoonsbed en in de andere een slaapbank die kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Ook de westvleugel heeft een eigen ingang.
Uitrusting van elke keuken: vaatwasser, grote koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron, oven, elektrische / inductiekookplaat, een complete set keukengerei, bestek en alle soorten borden voor 12 personen, veel serveerschalen, water,- wijn,- en champagneglazen…
Het park :
De woning is gelegen op een perceel van ongeveer 6 hectare. De terrassen rondom het huis zijn comfortabel ingericht met tuinmeubelen die u naar eigen wens kunt verplaatsen Verder zijn er, verspreid door de grote tuin, ligstoelen, banken en hangmatten deze kunt u op uw gemak neerzetten in de schaduw van de bomen of in de zon.
Het zwembad:
Het prachtige infinity (overloop) zwembad heeft ruimte afmetingen 5 bij 15 meter en kan , op aanvraag, verwarmd worden. Rondom het zwembad kunt u heerlijk loungen op het stenen terras of op het grote grasveld . Het zwembad is beveiligd met een elektrisch rolluik dat 's nachts tevens de warmte van het water vasthoudt.

Boekingsinformatie

Ligging le creyssac

De ligging van "le creyssac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.