Moulin de l'Abarède

8
Gites.nl logo

Deze mooie en ruime bungalow, gelegen in de prachtige regio Perigord Noir in de buurt van de kastelen van Castelnaud-Fayrac, Beynac, Laroque-Gageac, Sarlat, Milandes en Domme zal u zeker bevallen, door de voorzieningen die u er aantreft.
Woonkamer met driezitsbank en twee bijpassende fauteuils, de koffiehoek voor twee personen bij de haard (decoratief), de nieuwe keuken (2018) is voorzien van een geventileerde koelkast met vriezer, een vaatwasser, een vierpits gasfornuis en elektrische oven, een tafel voor acht gasten en een magnetron op aanvraag. Indien nodig zijn er zes extra stoelen beschikbaar in de kamers.
Twee badkamers, een met een douchebak, een wastafel en de andere met een douchebak, twee wastafels, een toilet en een wasmachine maken de uitrusting compleet.Er is ook een extra en apart toilet.
Dit huis heeft twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met een eenpersoonsbed. Twee babybedjes en een kinderstoel zijn beschikbaar voor zeer jonge kinderen.
Een houten terras met een tafel en zes stoelen aan de zijde waar de zon opkomt, voor het ontbijt, met nog een terras met een tafel en zes stoelen voor andere maaltijden bij het zwembad. Dit zwembad van 66 vierkante meter plus terras van ongeveer 80 vierkante meter, wordt beschermd door een metalen veiligheidsbarrière en twee deuren met sleutels indien nodig.
Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken en hopen u binnenkort te mogen begroeten!

Boekingsinformatie

Ligging moulin de l'abarède

De ligging van "moulin de l'abarède" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.