Les Charmes de Carlucet

14
Gites.nl logo

Les Charmes de Carlucet is een prachtig, 18e-eeuws Frans landhuis met 5 sterren, gelegen in 20.000 m2 aan prachtige beschutte tuinen met verreikende uitzichten over het omliggende platteland. Het is prachtig gerestaureerd en gerenoveerd tot het hoogste niveau van comfort met hoogwaardige, smaakvolle, stijlvolle, eigentijdse meubels. Er zijn 6 comfortabele slaapkamers met airconditioning, allemaal met eigen badkamer, groot verwarmd privézwembad en sauna. Gratis wifi. Het hele huis wordt grondig voor je gereinigd voor aankomst en handdesinfecterende middelen zijn inbegrepen.
Slaapkamers
The Manor House heeft 6 comfortabele slaapkamers met airconditioning, allemaal met eigen badkamer, kingsize bedden met extra comfortabele matrassen en kussens en beddengoed en handdoeken van hoge kwaliteit, om een fantastische nachtrust te garanderen. Babybedjes en beddengoed kunnen zonder extra kosten worden verstrekt.
Badkamers
Alle 6 eigen badkamers in dit grote en mooie huis (450m2) zijn zeer goed uitgerust met douches, toiletten, wastafels, toiletartikelen en 2 badkamers hebben zowel een bad als een douche.
De keuken
Er is een volledig uitgeruste professionele keuken van hoge kwaliteit die grenst aan de eetkamer. De keuken, afgewerkt in roestvrij staal, heeft een grote gaskookplaat en een grote elektrische oven, professionele vaatwasser, Nespresso-apparaat, grote koelkast met vriesvak, ijsblokjesmachine, wasmachine en wasdroger en alle keukenapparatuur die nodig is voor de geneugten van de Perigordijnse keuken.
Eetkamer
De grote eetkamer is licht en ruim, omgeven door glazen deuren die volledig openen naar de prachtige privétuinen en het zwembad.
Net buiten de eetkamer zijn er picknicktafels om buiten te dineren met uitzicht op het prachtige zwembad en een gasbarbecue.
Woonkamer
Er is een prachtige woonkamer van 70 m² met Britse en Franse satelliet-tv-kanalen en comfortabele zitplaatsen voor maximaal 14 personen, een brede selectie aan spellen voor alle leeftijden, grote open haard met houtkachel, piano en 2 gitaren. Er is een apart toilet op de begane grond.
Buiten
Het grote verwarmde privézwembad (15x7m) is geopend van half april tot half september en verwarmd van mei tot september afhankelijk van het weer. Het zwembad heeft 2 alarmen die voldoen aan alle Franse veiligheidseisen en is omgeven door ligstoelen voor maximaal 14 personen. Er is ook een sauna in het poolhouse met douche en toilet. Gelegen in 20.000 m2 aan prachtige privétuinen en een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland en een panoramisch uitzicht over de prachtige 11e-eeuwse kerk van Carlucet over de kleine vallei.
De tuin is 20.000 m2 groot. Er is een grote trampoline, tafeltennistafel, voetbaldoelen, rondspel, schommels en glijbaan, badmintonrackets en een jeu de boulesbaan.
Er is een eigen parkeerplaats voor maximaal 8 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging les charmes de carlucet

De ligging van "les charmes de carlucet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.