Maison Vignoble

9.9
4
Gites.nl logo

Maison Vignoble, is een vakantiehuis met uitzicht op zijn eigen prachtige wijngaard en boomgaard. Het heeft al zijn oorspronkelijke karakter behouden, met oud eiken en graniet. Vanuit de mooie tuin kom je in een lichte, comfortabele woonkamer met stenen muren en dikke balken - het huis biedt voldoende ruimte om te ontspannen rond de gezellige houtkachel en eethoek. De aparte ruime keuken is goed uitgerust met koelkast, vriezer, elektrische oven en kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en wasmachine.
Een slaapkamer ligt beneden, net als de grote badkamer met douche en toilet en wastafel. Boven is er nog een slaapkamer met prachtig uitzicht over de wijngaard met een eigen badkamer met toilet, bad, douche en bidet. Hoogwaardig beddengoed en andere extra's zijn inbegrepen om je verblijf comfortabeler te maken, net als breedband-WiFi.
Buiten vind je een kleurrijke tuin met schaduw van een exotische Indiase boon boom met een eigen terras en BBQ om buiten te eten of te ontspannen, en in de grote wijngaard-boomgaard is er ook een extra zithoek met Pergola waar je kunt genieten van de vrede en rust tijdens het kijken naar het lokale vogelleven. Off-road parkeren is beschikbaar voor 2 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging maison vignoble

De ligging van "maison vignoble" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.