Chateau de Sadillac

10
12
Gites.nl logo

Verblijven in Chateau de Sadillac staat garant voor een unieke vakantie. Zodra u de poorten open doet proeft u de intieme sfeer van het charmante kasteel, die in combinatie met het hedendaagse comfort uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring zal maken. U heeft volledig privé gebruik van alle faciliteiten van het kasteel, er zijn totaal 6 slaapkamers, 3 ensuite en 3 delen een grote badkamer met toilet. We kunnen er maximal 3 bedden bij plaatsten, voor de allerkleinsten zijn er 3 babybedjes en 2 kinderstoelen beschikbaar. Verder is er de privé 9 holes golfbaan, een groot zwembad met alarm, sauna, kinderspeelhoek, trampoline, buiten schaakspel, tafeltennis, air hockey, tafelvoetbal, jeu de boules,
Op de binnenplaats is een prachtige stenen trap die naar de eerste etage leidt. Hier vindt u een uiterst sfeervolle, zeer mooi gedecoreerde woonkamer met adembenemend uitzicht over de golfbaan aan de ene kant en de binnenplaats aan de andere kant. Op deze verdieping is tevens een slaapkamer, uitkijkend op de binnenplaats en ensuite badkamer.
Op de begane grond bevindt zich een ruime en luxe keuken, voorzien van alle gemakken, zoals een 5 pits Smegg gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Naast de keuken bevindt zich de ruime eet-woonkamer en uw eigen privé bar met een extra koelkast, en het buiten terras, de ideale plek voor het nuttigen van het ontbijt, lunch en dinee. Het gehele terrein is omheind door een muur, dus de kinderen kunnen niet kwijtraken. Het chateau heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan en de wijnvelden van de Bergerac AOC wijnen.
Op de tweede etage zijn 4 slaapkamers, waarvan 3 mooi gedecoreerde kamers met uitzicht op de golfbaan en gedeeld gebruik van een zeer ruime badkamer en apart WC. Aan het einde van de gang vindt u de grootste slaapkamer met ensuite badkamer in de toren, een mezzanine met een extra bed en uitzicht over de tuin, zwembad en golfbaan.
In de tuin zijn verschillende heerlijke schaduwrijke plekjes en een trampoline voor de jeugd. Bij het prachtige omheinde zwembad van 6x12 m. (diepte van 0.90 m. tot 2.40 m.) is een sauna, brengt u wel uw eigen strandlaken mee voor zwembad en sauna.
U huurt het chateau als groep alleen, zonder andere groepen of gasten, de 9 hole golfbaan*, 27 par is ook prive voor u, hetzelfde voor het zwembad en visvijver**.
*Er zijn golfclubs gratis te gebruiken.
**Neem uw eigen hengel mee, er zit karper en diverse kleinere witvis in.
Het kasteel is geschikt voor groepen tot maximaal 15 personen, neem even contact op als de groep onder de 8 personen is, voor deze groepsgrootte hebben we een speciaal tarief.

Boekingsinformatie

Ligging chateau de sadillac

De ligging van "chateau de sadillac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.