Gite au Lac

10
6
Gites.nl logo

Dit in landelijke stijl, idyllisch natuurhuisje is de ideale vakantiebestemming voor het gehele jaar. De stenen fundering en de halfschaduw van een grote boom naast het huisje samen met de lichte kleuren maken de gite zeer aangenaam vertoeven in de zonnige warme zomer. De houtkachel in combinatie met de compacte ruimte van de gite zorgen voor een aangename temperatuur in frissere of zelfs koude seizoenen.
indeling: entree, separaat toilet, badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, open keuken met koelkast en 2 diepvrieslades, 4 pits-gastoestel, oven en vaatwasser, woonkamer met zithoek en houtkachel, eettafel met 6 stoelen, overdekt terras met tuinmeubilair. Twee 2-persoons slaapkamers op begane grond met losse bedden afm. 80 x 200 cm en een twee persoons vliering met losse bedden (leuk voor kinderen), TV.
De gite beschikt over een prive zonterasje met twee ligbedden en een veranda met bbq alwaar de verkoeling kan worden opgezocht en gegeten kan worden aan de buitentafel. Vanaf daar kan je genieten van uitgestrekte wijdse uitzichten en het meertje dat binnen enkele meters in een hoekje om de tuin van de gite ligt en daarmee een afbakening vormt voor extra privacy.
We hebben een ruim zwembad van ca. 10x5 met ligbedden en parasols. Trampoline, jeu de boulebaan, schommel, net voor volleybal of badmintonnen, 9 hols oefen golfbaan, 9 hols voetgolfbaan, skelters, kinder ijshockey tafel en een tafeltennistafel.
Mee eten in La Vieille Écurie (de oude stal) In het hoogseizoen (juli/augustus) serveren we in La Vieille Écurie op zaterdagavond pizza's. Er zijn meerdere soorten pizzas v.a. € 7,50 euro per stuk.
Op vrijdag hebben we een BBQ 19,50 p.p. en dinsdag avond een 3 gangen menu 19,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar, 10,-- p.p.

Boekingsinformatie

Ligging gite au lac

De ligging van "gite au lac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.