Gite Vert

9.3
2
Gites.nl logo

In de huurprijs is inbegrepen al het bedden- en linnengoed. Dat is vooral fijn als u met het vliegtuig naar ons toe komt!
Deze gezellige gite, middenin de natuur, is een heerlijke vakantiebestemming voor 2 personen.
Het vakantiehuis beschikt over een woon/slaapkamer. ook is er een eenvoudige keuken waarin een kleine ontbijttafel met twee stoelen. Eveneens is de keuken uitgerust met koelkast, elektrische combi-oven, koffiezetapparaat en twee-pits gaskomfoor. Er is uiteraard een (verwarmde) doucheruimte met wc en wastafel. Er is een tweepersoonsbed dat uit elkaar geschoven kan worden in de verblijfsruimte. U heeft een TV tot uw beschikking met een dvd-speler. Uiteraard zijn er ruim voldoende tuinmeubelen , waaronder lekkere ligbedden en natuurlijk kunt u barbecueën en heeft u de beschikking over draadloos internet. Om lekker buiten te kunnen genieten van de natuur heeft u de beschikking over een zeer ruime overkapping waar u tevens kunt koken op een volwaardig 4-pits gaskomfoor.

Boekingsinformatie

Ligging gite vert

De ligging van "gite vert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.