Railway Cottage

10
Gites.nl logo

Fantastisch gezinsvriendelijk vakantiehuis met alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannen vakantie. Vier slaapkamers bieden u enorm veel ruimte voor maximaal 10 personen. Er is een slaapkamer op de begane grond met een tweepersoonsbed en aan de overkant van de gang is er een doucheruimte. Boven is er een kamer met eigen badkamer en een tweepersoonsbed. Dan nog een familiekamer met een tweepersoonsbed en stapelbedden en een tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden.
Beneden heb je een volledig uitgeruste keuken en een ruime woon- en eetruimte. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot uw privéterras en vervolgens naar de omheinde en gemeenschappelijke tuin met trampoline. Via een paar treden bereikt u het ruime gedeelde zwembad met voldoende ligstoelen voor iedereen!
Het stadje ligt op een paar minuten lopen (maar je zou het nooit weten op basis van hoe stil het is!) met een keuze aan restaurants, bars en winkels. Er is een supermarkt op slechts een paar minuten lopen. Alles wat je nodig hebt op één plek.
De gite is gebouwd in de oude werkplaatsen van de spoorlijn die vroeger door het pand liep. Ze zijn naast het oude stationshotel en café waar we nu wonen. Een deel van het oude ijzerwerk in de muren uit het vorige leven zijn nog zichtbaar!

Boekingsinformatie

Ligging railway cottage

De ligging van "railway cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.