The Roque Terrace

9.5
2
Gites.nl logo

The Roque-Terrace is een heerlijke gezellige gite voor 2 personen met een prachtig uitzicht over de vallei naar La Roque Saint Christophe, dat 's nachts verlicht is.
De woonkamer is heeft een eethoek en open keuken. TV met Franse, Duitse, Nederlandse en Engelse zenders. Een bank en fauteuil, eettafel en stoelen. De keuken heeft alles wat u nodig heeft voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Een elektrische heteluchtoven, gaskookplaat, koelkast (toegang tot vriezer), potten, pannen en serviesgoed - je zult hier het gevoel hebben dat je thuis bent!
De slaapkamer heeft een heerlijk comfortabel bed dat kan worden opgemaakt als twee eenpersoonsbedden of een groot kingsize bed, wat betekent dat de ruimte goed is voor vrienden en familie om te delen, of perfect voor een romantisch uitje, net wat je wilt. De badkamer heeft douche, toilet en wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging the roque terrace

De ligging van "the roque terrace" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.