Le Manoir des Granges

9.3
12
Gites.nl logo

Le Manoir des Granges is een 19e-eeuws stenen huis en vier afzonderlijke gîtes gelegen in de Vezere-vallei, het hart van de Périgord Noir in de Dordogne. Het hoofdgebouw biedt plaats aan maximaal twaalf gasten in zes slaapkamers en ligt op een eigen terrein met privétuinen en privézwembad. De accommodatie is verdeeld over drie verdiepingen en is gerestaureerd naar een hoge standaard, met behoud van veel van zijn karakteristieke kenmerken. Het privézwembad van 12 x 5 meter is omheind voor optimale veiligheid, heeft een thermische afdekking en ligbedden voor 12 personen. Een tafeltennistafel bevindt zich in de boomgaard, voor het gebruik van al onze gasten - er zijn hier tal van wedstrijden gewonnen en verloren! De woning is omgeven door volgroeide, ruime privétuinen met een boomgaard van appel-, perzik-, kersen-, peren- en notenbomen.
In het huis is de hal verbonden met de keuken / eetkamer in boerderijstijl, met een grote eettafel en stoelen voor twaalf personen. De keuken heeft veel moderne functies, waaronder een dubbel elektrisch fornuis met gaskookplaat, magnetron, twee koelkasten, vaatwasser en granieten werkbladen.
Er is een aparte wasruimte met wasmachine, droger, vriezer. Een droogmolen staat in de tuin.
Aan de andere kant van de gang bevindt zich de woonkamer, fauteuils en banken rondom een stenen open haard, waar gasten op koele avonden houtvuren kunnen aansteken, aangevuld met de oliegestookte centrale verwarming of even uitrusten van de warme, zonnige zomerdagen. Een hifi-systeem, tv met Engelse en Franse satellietkanalen met Freeview, een Blueray dvd-speler en een uitgebreide bibliotheek met boeken.
Er zijn zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Vijf hebben een bad en douche, één heeft een douche.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir des granges

De ligging van "le manoir des granges" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.