Abbeie

6
Gites.nl logo

Abbeie is een heerlijk vakantiehuis voor 6 personen met groot privé zwembad en spectaculaire vergezichten. Ideaal om heerlijk tot rust te komen. Deze goed geïsoleerde bungalow ligt op maar liefst op 7000 m2 eigen grond en is gelegen aan een zandpad dat leidt naar de ruïne van een kasteel. Als u van rust houdt maar toch midden in het toeristische centrum van de Dordogne wilt verblijven, dan is dit een ideale vakantiewoning voor u!
Indeling
De woonkamer met open keuken is praktisch, maar ook sfeervol ingericht. Voor de kille momenten is er een houtkachel die voor sfeervolle warmte zorgt.
Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed, alle drie op een gezellige en vrolijke manier ingericht. Verder zijn er twee badkamers. Alles is gelijkvloers en er zijn geen drempels aanwezig. Daarnaast garandeert dit huis, door de goede isolatie, een ideaal binnen klimaat ook tijdens de hete dagen in de zomer.
Buiten
Het grote, door zonne-energie verwarmde, zwembad van maar liefst 12 x 6 meter is een echte tropische verassing en bovendien ook veilig voor kleine kinderen!
Mocht het weer een keer niet meezitten, dan kunt u heerlijk onder de grote overdekte veranda zitten waar het fijn vertoeven is en waar de omgeving een mooi decor vormt…vanaf de veranda en het zwembad heeft u namelijk een prachtig uitzicht over de vallei.

Boekingsinformatie

Ligging abbeie

De ligging van "abbeie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.