Les Belles Granges

6
Gites.nl logo

Dit prachtige vakantiehuis in de Dordogne is voor exclusief gebruik voor maximaal zes personen. Het ligt in het rustige landschap en is gebouwd uit oude stenen. Het heeft moderne kleuren en een voortreffelijke keuken, knoestige balken, koperen bedden met overal zachte matrassen en een ononderbroken uitzicht. Kajak over de Dordogne, dwaal door de zonovergoten geplaveide straatjes van de lokale dorpjes, op zoek naar lokale producten, koopwaren en bric-a-brac in de omliggende markten of blijf lekker thuis om te luieren bij het zwembad met een boek.
Beneden is een open woonkamer / eetkamer / keuken die uitkomt op twee terrassen aan beide zijden van het huis. Barbecuefaciliteiten en zitplaatsen buiten zijn beschikbaar. De lounge beschikt over een open haard en een houtkachel. Er is flatscreen-tv, dvd-speler, wifi en een bluetooth-luidspreker maken uw comfort compleet. Games, boeken en puzzels zijn er ook, voor luie dagen.
De keuken heeft een gasfornuis en oven, koelkast / vriezer, magnetron, broodrooster, vaatwasser, mixer en blender. Hij is ook royaal uitgerust met glazen, servies, bestek, keukengerei, potten, pannen en schotels.
Uit de woonkamer is de slaapkamer met aangrenzende badkamer, met een eigen zithoek en een eigen ingang. De wasmachine bevindt zich ook in de eigen badkamer. Boven zijn nog twee slaapkamers met een gedeelde badkamer en een apart toilet. De grootste slaapkamer heeft een queensize bed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van linnengoed, handdoeken, dekbedden, kussens en spreien.
Deel ons stukje van de hemel met ons, gelegen tussen enkele van de mooiste dorpen in Frankrijk (Monpazier, Belvès, Cadouin en Beaumont-du-Perigord). Je vindt hier karakter en charme, maar ook comfort. Oud gaat hier naadloos over in nieuw: oude stenen, hoge balken, goed comfort, een houtkachel, open keuken en ruimte om te ontspannen rond het terras, evenals een zwembad met een panorama - dit alles op 6 prachtige hectare in de Dordogne.

Boekingsinformatie

Ligging les belles granges

De ligging van "les belles granges" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.