Le Fournil

2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Fournil is gelegen in het idyllische dorp Monsac in de Périgord. Deze voormalige Pigeonnier (een duivenhuis) dateert uit de 17e eeuw en is zorgvuldig gerenoveerd tot een prachtige gite met één slaapkamer waar u nog veel originele kenmerken terugvindt.
Op de begane grond is een informeel woongedeelte dat uitkijkt over een rustige binnentuin. Het huis is ook uitgerust met een bijkeuken met een wasmachine, een wasdroger en een beveiligde ruimte voor uw trouwe viervoeters.
Op de eerste verdieping van de gite is een open keuken met woon- en eetkamer, volledig uitgerust met alle moderne faciliteiten. Er is ook een grote houtkachel voor de koelere avonden.
Op de bovenverdieping van de gite vindt u een ruime slaapkamer met een kingsize bed. De badkamer heeft een apart bad en inloopdouche met verwarmd handdoekenrek. Handdoeken van hoge kwaliteit, luxe toiletartikelen en beddengoed van Egyptisch katoen zijn aanwezig voor uw comfort.
Het afgelegen zwembadgedeelte bevindt zich aan de andere kant van de kleine binnenplaats. Ons grote zonneterras profiteert de hele dag van de zon en biedt de perfecte plek om te ontspannen. Het overdekte terras grenzend aan het zwembad is voorzien van een ingebouwde barbecue en een koelkast zodat u heerlijk buiten kunt dineren. We bieden ook badhanddoeken tijdens uw verblijf.

Boekingsinformatie

Ligging le fournil

De ligging van "le fournil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.