Beaux Souvenirs

10
4
Gites.nl logo

Welkom bij Beaux Souvenirs. De gite maakt deel uit van een 19de-eeuws stenen koetshuis met een prachtige tuin vol fruitbomen en bloeiende planten rond een prachtig zwembad. Dit zwembad is privé en uitsluitend bestemd voor de bewoners van de gîte. In het belang van al onze gasten, accepteren wij GEEN huisdieren.
Beaux Souvenirs heeft een beveiligde parkeerplaats, een eigen ingang en een aparte uitgang naar de tuin.
Het interieur is een eclectische mix van oud en nieuw, vintage en modern, en geeft een interessante draai aan de traditionele kenmerken van het gebouw. De grote, open lounge / keuken / eetkamer biedt na een lange dag voldoende ruimte om te ontspannen en de smart-tv is perfect om al je favoriete programma's bij te houden. Boven zijn er twee mooie slaapkamers met zeer comfortabele kingsize bedden, zodat dit de ideale gite is voor twee stellen die samen op vakantie zijn, of voor twee mensen die elk een eigen slaapkamer willen. Op de begane grond kun je genieten van de prachtige badkamer met dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Inbegrepen voor je gemak is katoenen beddengoed, handdoeken en badlakens voor bij het zwembad van goede kwaliteit.
 
De openslaande deuren in de keuken leiden naar een schaduwrijk terras met een buitentafel, ligstoelen en een barbecue. Het 12 m x 6 m in de grond gelegen zwembad is uitsluitend voor gebruik door gasten. De glasheldere lucht en lucht 's nachts vol met sterren, maakt deze gite perfect om volledig tot rust te komen.
De eigenaren die op het terrein wonen zijn beschikbaar voor vakantieadvies en ideeën, maar bewaren een respectvolle afstand om de privacy van de gasten te waarborgen.

Boekingsinformatie

Ligging beaux souvenirs

De ligging van "beaux souvenirs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.