Chez Misja

9.5
4
Gites.nl logo

Chez Misja is een knus huisje, ideaal voor een aangename vakantie met familie of vrienden, zowel in de zomer als in de winter.
Chez Misja ligt in het hart van Domaine Le Repaire, aan het einde van een rustig gehucht, op slechts 2 km van het dorp Mareuil en Périgord.
Dit huisje is perfect voor 4 personen (met de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen). Naast deze gîte ligt Chez Mimi (6 personen). Onze twee gîtes liggen naast elkaar en kunnen samen gehuurd worden. (zie hieronder in de beschrijving)
Chez Misja heeft een grote omheinde tuin met goed uitgerust terras (barbecue, ligstoelen, parasol, buitentafel). In de privétuin heb je voldoende privacy met prachtig uitzicht over de vallei beneden.
Dit huisje is smaakvol gerestaureerd met behoud van de typische Périgord-stijl. De zichtbare stenen en het raamwerk geven veel karakter en warmte aan dit huisje.
Op de begane grond zijn twee slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Er is ook een extra kamer die gebruikt kan worden als garderobe of als extra slaapkamer als er een extra bed nodig is. Tevens treft u de badkamer met douche, ligbad en toilet. Lakens en handdoeken worden uiteraard ter beschikking gesteld. Door de aanwezigheid van deze kamers op de begane grond blijven de slaapkamers tijdens de hete zomermaanden heerlijk fris.
Boven is er een leefruimte met een volledig uitgeruste keuken (gasfornuis, een koelkast, serviesgoed, een wasmachine, etc.) open naar een woon- / eetkamer. In de zomer beschermen de stenen muren je tegen het warme weer en in de winter geniet je van je avonden bij de houtkachel. Bordspellen, boeken, een hifi-installatie en een televisie staan tot je beschikking.
Domaine Le Repaire omvat een ander huis uit de Périgord, grenzend aan de gîte Chez Misja. Deze gîte (Chez Mimi) is te huur en heeft een eigen privé-ruimte om aan ieders verlangen naar rust en stilte te voldoen. Toch kunnen de vakantiegangers (en vooral de kinderen) dankzij hun nabijheid, indien zij dat wensen, momenten van gezelligheid delen.
De volgende faciliteiten zijn beschikbaar voor alle vakantiegangers in beide gîtes:
- Zwembad (12 x 6 meter) met overdekt terras
- Kinderzwembad (3 x 4 meter)
- Tennisbaan
- Kinderspeelruimte met trampoline, badminton, tafeltennis, zandbak, schommel en glijbaan.
- internet / wifi
Goed om te weten: u heeft de mogelijkheid om onze 2 gîtes te huren (tot 11 bedden). Chez Misja en Chez Mimi liggen naast elkaar. Als u de gîtes gezamenlijk wilt huren, kunt u hun beschrijvingen en foto's raadplegen door op de link op onze profielpagina te klikken. (Le Repaire advertentie)

Boekingsinformatie

Ligging chez misja

De ligging van "chez misja" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.