Les Tailladis

9
6
Gites.nl logo

Dit droomhuis ligt op een heuvel aan een wijde weide omringd door bos. Heerlijke plek om in de tuin, onder het genot van een goed glas wijn, te genieten van de zon of de schaduw, de rust en de natuur.
Het huis heeft een authentieke L-vormige zitkamer met doorgang naar de woonkeuken, voorzien van alle gemakken. Verder vindt u op de begane grond een ruime badkamer (bad, aparte douche, twee wastafels, w.c.) en slaapkamer met openslaande deuren naar het terras en een groot tweepersoonsbed. De begane grond is gebruiksvriendelijk, ook voor rolstoelgebruikers.
Op de eerste etage is een ruime kamer met twee eenpersoons bedden, een zeer ruime kamer voorzien van een groot tweepersoons bed en een kinderledikant. Daarnaast bevindt zich op deze etage een badkamer (bad met handdouche, twee wastafels en w.c.)
Dit rustieke huis is in de zomer heerlijk koel door de meter dikke buitenmuren en de nachten zijn sowieso koel waardoor men lekker onder dekbedden slaapt.

Boekingsinformatie

Ligging les tailladis

De ligging van "les tailladis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.