Petit Indeaux

9
4
Gites.nl logo

Charmante-, half vrijstaande boeren woning met fantastisch uitzicht, in schitterende landelijke omgeving in de Perigord Vert (Dordogne). Hier vindt u rust en ruimte en de unieke sfeer van het Franse platteland..
Deze sfeervolle, compleet gerenoveerde en comfortabele woning, is geschikt voor maximaal 4 personen.
De ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen, de plek om eens ongestoord aan een opdracht te werken, muziek te luisteren- of te maken (piano) of gewoon heerlijk tot rust te komen.
indeling :
Ruime entree, gezellige en goed uitgeruste woonkeuken met prachtig uitzicht, voorzien van 5 pits gasfornuis, oven/ koel-/ vrieskast, nespresso koffie machine en Godin houtkachel. Sfeervolle woonkamer met open haard, piano, tv/ DVD speler en DVD collectie Toegang tot een comfortabel overdekt terras met royale eet-tuin tafel, en aparte zithoek. Panoramisch uitzicht, o/a op Lusignac en het kenmerkende kasteel.
Eerste verdieping: Riante slaapkamer met 2-persoons bed (1.60 x 2.00)en schitterend uitzicht. 2e comfortabele slaapkamer met 2-persoonsbed (1.40 x 2.00).
Badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine, Rustig kantoor/ werkkamer met riant bureau en heerlijk uitzicht. Omheinde binnenplaats.
Heerlijke schaduwrijke, eveneens omheinde ruime tuin met extra overdekt terras.Panoramisch uitzicht in alle richtingen.

Boekingsinformatie

Ligging petit indeaux

De ligging van "petit indeaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.