Les deux Indeaux

9.8
12
Gites.nl logo

Vrijstaande dubbele vakantiewoning in schitterende landelijke omgeving met fantastisch uitzicht in de Perigord Vert (Dordogne). Hier vindt u rust, ruimte. Een royaal privé-zwembad op groot eigen terrein staat u te wachten. Nog geen 15 minuten van Aubeterre-sur-Dronne, een van de mooiste dorpjes in Frankrijk, en het dorpje St. Severin. Een luxe golfclub bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden van uw vakantiehuis. Dit autentiek Frans vakantie huis is comfortabel en sfeervol ingericht en is geschikt voor 12 personen. Door de ligging en opzet, biedt dit vakantiehuis naast ruime gelegenheid om met elkaar te verblijven, vele plekjes om in alle privacy te genieten van de rust, de ruimte en de sfeer. Kortom de ideale setting voor een vakantie met familie, groepen vrienden of een aantal koppels.
De hoofdwoning (Les Indeaux):
Grote luxe en gezellige, zeer compleet uitgeruste woonkeuken voorzien van oven, magnetron, vaatwasser, Koel/ vrieskast , Nespresso koffiemachine etc. Vanwege de zeer dikke buitenmuren blijft deze woonkeuken heerlijk koel in de zomer en met de houtkachel juist heerlijk warm in de winter. Naast de keuken bevindt zich een zeer ruime bijkeuken met extra spoelbak, wasmachine, extra koelkast, vrieskast en toilet. Eerste verdieping met comfortabele zit- /eetkamer, houtkachel en prachtig uitzicht op het kasteel van Lusignac. Voor de muziekliefhebbers bevindt zich hier een stereo set met o.a. een draaitafel en ruime collectie lp's, TV, DVD speler + tientallen DVD's. Deze woonkamer geeft direct toegang tot een heerlijk terras met lungeset.
Op dezelfde verdieping bevindt zich een luxe zeer ruime slaapkamer met een 2-persoons bed (1.80 x 2.00), 'en suite' badkamer met wastafel, douche en toilet. Eveneens op deze verdieping vide/ rustige zithoek. Tweede verdieping met 2 1-persoonsbedden (90 x 2.00) en de mogelijkheid voor plaatsing van een extra bed. Een aparte badkamer met wastafel, baignoire met douche en toilet.
In de aanbouw (annex), via een binnenplaats verbonden met de woonkeuken, bevindt zich een derde slaapkamer met twee 1-persoons bedden (80 x 1.90 en 90 x 2.00).
Eveneens in de aanbouw bevindt zich een ruime en sfeervolle slaapkamer met vide, een 2-persoons bed (1.60 x 1.90), twee 1-persoonsbedden (80 x 1.90) en aparte wasruimte voorzien van douche/ toilet en wastafelblok..
Het terrein:
Het totale complex is gelegen op een terrein van circa 10000 m2 met her en der terrassen voorzien van tuinstellen en ligbedden. Een comfortabel terras met loungeset naast de zitkamer (zie boven) op de 1e verdieping, een groot terras met royale pergola bij het zwembad en een tweetal terrassen direct bij de woonkeuken.
Het zwembad:
De afmetingen van het ruime zwembad zijn 5.5 x 11.5 m. Het aangrenzende zwembadhuisje met buiten douche herbergt de benodigde filters en is bovendien voorzien van een keukenblok en een koelkast.
De aangrenzende woning (Petit Indeaux):
Aangrenzend aan de hoofdwoning bevindt zich een 2e woning, geschikt voor maximaal 4 personen. Beide huizen staan met elkaar in verbinding en bieden tegelijkertijd volledige privacy. De ideale opzet voor bijvoorbeeld meerdere gezinnen die met elkaar op vakantie zijn.
indeling :
Ruime entree, gezellige goed uitgeruste woonkeuken met prachtig uitzicht, voorzien van gasfornuis, oven/ magnetron, koel-/ vrieskast, nespresso koffie machine en Godin houtkachel. Sfeervolle woonkamer met piano, tv/ DVD speler en DVD collectie Toegang tot een comfortabel overdekt terras met royale eet-tuin tafel, en aparte zithoek. Panoramisch uitzicht.
Eerste verdieping: Riante slaapkamer met 2-persoons bed (1.60 x 1.90)en schitterend uitzicht. 2e comfortabele slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 x 1.90).
Badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine, Rustig kantoor/ werkkamer met zeer ruim bureau en heerlijk uitzicht. Omheinde binnenplaats, grenzend aan de binnenplaats van de hoofdwoning.
Heerlijke schaduwrijke, eveneens omheinde tuin met extra- en overdekt terras.

Boekingsinformatie

Ligging les deux indeaux

De ligging van "les deux indeaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.