La Maison Bleue, Les Girouteaux

6
9
Gites.nl logo

La Maison Bleue is een prachtig stenen boerenhuis verdeeld over twee verdiepingen.
Het huis heeft nog de zware eiken balken, een grote houtkachel en houten vloeren. De prachtige woonkamer is heel mooi en comfortabel ingericht. Een prachtige kamer met veel zitplaatsen, salontafels, een bibliotheek met boeken en een Britse flatscreen-tv met satellietzenders. De openslaande deuren van de eetkamer leiden naar een groot terras met barbecue en meubilair om buiten te leven - een rustige omgeving om te ontspannen met uitzicht op de prachtige tuinen en het terrein.
De grote, smetteloze keuken / eetkamer met oude eiken balken is volledig uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker, fornuis, koelkast, vaatwasser en alles wat je nodig zou kunnen hebben om je eigen maaltijden te bereiden. Een grote eettafel biedt plaats aan 8 personen en is open van opzet, waar je iets kunt drinken en kletsen terwijl het diner wordt voorbereid.
We bieden een welkomstpakket en theezakjes, koffie, suiker, kruidenrek vol met verschillende kruiden, zout en peper, olijfolie, azijn, folie, huishoudfolie, diepvrieszakken, afwasmiddel, vaatwastabletten, vuilniszakken, allemaal schoonmaakmaterialen etc.
Ook op de begane grond is een moderne betegelde badkamer met douche en een mooie eiken balken en een slaapkamer met kingsize bed en aan twee kanten ramen. Dit is een heel mooie slaapkamer met veel opbergruimte.
Op de eerste verdieping vind je twee grote mooie slaapkamers waarvan een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. Er is ook een kleine maar perfecte eenpersoonskamer. Alle slaapkamers zijn prachtig ingericht met veel opslag- en hangruimte. Deze kamers delen een moderne, frisse badkamer.

Boekingsinformatie

Ligging la maison bleue, les girouteaux

De ligging van "la maison bleue, les girouteaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.