La Petite Maison, Les Girouteaux

5
Gites.nl logo

Deze gîte is het hele jaar door geopend en is een absoluut charmant huisje met veel karakter. De muren zijn van dikke steen waardoor je heerlijk kunt ontsnappen aan de hete zomerzom op het heetst van de dag.
Op de eerste verdieping is een grote, prachtig ingerichte tweepersoonsslaapkamer met lichte, frisse badkamer met ligbad, douche en toilet en op de tweede verdieping een heerlijke tweepersoonsslaapkamer met badkamer, met ligbad, douche en toilet.
De woonkamer is voorzien van een houtkachel voor gezellige winter- en herfstavonden met veel zitplaatsen eromheen. Er is satelliet-tv met dvd-speler en veel boeken en spelletjes. Ook is er een moderne, goed uitgeruste keuken met een eettafel met plaats voor 4-5 personen.
De achterdeur leidt naar een privé-patio met uitzicht op de tuinen voor zomerse barbecues en om overdag en 's avonds te genieten van de laatste zonnestralen.

Boekingsinformatie

Ligging la petite maison, les girouteaux

De ligging van "la petite maison, les girouteaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.