Vézère Vue

9.3
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Vézère Vue is een prachtig gerenoveerd vrijstaand huis. Vanaf de ruime entreehal komt u binnen. Hier is toegang tot de wc en wasmachineruimte, de tweepersoonsslaapkamer en de woonkamer met open keuken. De slaapkamer met tweepersoonsbed (160 x 200) heeft nog de originele stenen muren, met een open haard, grote ingebouwde kasten en fantastische uitzichten over de rivier door beide ramen. Er is een aangrenzende badkamer met een Italiaanse inloopdouche, wc en wastafel.
Openslaande deuren leiden naar de woonkamer met open keuken en zithoek, met grote ramen waardoor de ruimte licht is. In de keuken vind je alles wat je maar nodig hebt. Een bar met barkrukken scheid de keuken van de rest van de woonkamer.
De lounge met eetkamer wordt gedomineerd door een stenen haard. Aan de eettafel is plaats voor 4 en er zijn twee comfortabele zitbanken met tafels en lampen. Er is Engelse en Franse tv, en een uitstekende wifi-verbinding. Het grote zonnige terras is het mooiste plekje van dit elegante vakantiehuis: er is een schitterend uitzicht over de rivier de Vézère, er is een bbq en ligstoelen, en een paar traptreden leiden je naar een lager gelegen terras, waar je direct aan de oever staat en in een paar minuten naar Le Bugue kunt wandelen.

Boekingsinformatie

Ligging vézère vue

De ligging van "vézère vue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.