Les Lauriers

9
6
Gites.nl logo

Gezellig vrijstaand huis, alles op begane grond met een goed uitgeruste keuken. De keuken bevat een vaatwasser, wasmachine, oven, magnetron, senseo-apparaat. De droger bevindt zich in de garage. Ruime zitkamer met een bank en 2 fauteuils, eettafel met zes stoelen, open haard. Drie slaapkamers en twee badkamers. Masterbedroom met badkamer en toilet. Grote tuin met schitterend uitzicht over rivierdal van de Vézère. Tuin met volop schaduw en volop zon en extra terras halverwege de tuin met pergola (uitzicht op westen). Zwembad (8x4) met ruimte om te zonnen. Terras aan de voor- (zuid) en achterzijde. Barbecue op terras. Bij het huis een garage en een carport. Ruime parkeergelegenheid. Het hooggelegen huis ligt aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer.
Gratis annuleren bij beperkende reismaatregelen wegens Covid-19 c.q. sluiting horeca en toeristische attracties. Mail ons voor uitgebreide info.
Tuin oppervlakte 3650 m2
De tuin is voor 95% omheind; er is een kleine doorloop naar de tuin van de buren
De tuin is veilig voor kinderen Niet voor kleine kinderen, omdat zwembad vrij toegankelijk is vanuit tuin; wel veilig voor wat grotere kinderen die kunnen zwemmen.

Boekingsinformatie

Ligging les lauriers

De ligging van "les lauriers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.