Le Mirador

10
4
Gites.nl logo

Le Mirador is een heerlijk, traditioneel stenen vakantiehuis, gelegen boven de Dordogne op de rand van La Roque Gageac. Het huis werd meer dan 200 jaar geleden gebouwd in schitterende, honingkleurige steen uit de regio en is recent op een sympathieke manier gerenoveerd. Het heeft ononderbroken weidse uitzichten over de rivier, La Roque Gageac en de vallei verderop, vanaf de twee terrassen.
In het vakantiehuis vind je een woonkamer met eethoek, een goedingerichte keuken en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en wc. Alle kamers hebben uitzicht over de rivier. Aan de ingang vind je een klein overdekt terras met een tafel en stoelen, met prachtig uitzicht over de vallei. Hiervandaan leiden traptreden tot een groot dakterras met een bbq en een tuintafel en-stoelen. De uitzichten vanaf hier zijn werkelijk verbluffend mooi, langs de rivier naar het dorp en verder langs de walnotenboomgaarden in de vallei naar het bastidedorp Domme aan de horizon.

Boekingsinformatie

Ligging le mirador

De ligging van "le mirador" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.