Villa les Rocs

8
Gites.nl logo

Prachtig klein herenhuis in traditionele stijl, daterend uit de 18e eeuw en gelegen aan de rand van een mooi dorpje met een prachtige tuin waar het verwarmde privé-zwembad zich bevindt ... Het huis is nèt op de markt (16 juli 2021), de eigenaren hebben het huis met smaak en liefde voor de streek voorbereid.
Interieur
Hoogwaardig interieur voor deze accommodatie verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond die uitkijkt op de achtertuin bevindt zich de moderne Eetkeuken, volledig uitgerust met een centraal eiland, een prachtige tafel die gemakkelijk plaats biedt aan 8 personen. Heel bijzonder: de keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd in de oude schouw in de keuken... Grote woonkamer met wifi internet, de deuren openen naar de binnentuin, hier bevindt zich ook het heerlijke overdekte terras. Mooie en-suite slaapkamer, deuren breed genoeg voor rolstoelen. Boven vind je nog twee andere mooie en grote slaapkamers, waarvan één zeer geschikt is voor 4 kinderen, omdat er 4 eenpersoonsbedden zijn, de andere slaapkamer boven heeft een groot tweepersoonsbed. Nog een badkamer boven.
Buiten
Mooie privé tuin in een rustige omgeving met vrij uitzicht. Verwarmd privé-zwembad met mooi terras. Het terras is zonnig met ligstoelen, een prachtige boom die schaduw geeft tijdens de warme zomer. Parkeerplaats voor 2 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging villa les rocs

De ligging van "villa les rocs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.