La Maronniere

2
Gites.nl logo

Maronniere is een echt charmant en romantisch huisje, kom en ontdek dit onberispelijke huisje voor 2 personen in het prachtige dorpje FANLAC, het land van Jacquou le Croquant, gelegen op 10 minuten van de grotten van Lascaux, 30 minuten van Sarlat. Het huisje is in 2020 volledig gerenoveerd. De eigenaren hebben veel liefde voor de omgeving en de stenen huizen en dat zie je aan elk detail. U kunt op twee terrassen ten alle tijden in de zon of in de schaduw zitten. Het huisje ligt dicht bij de toeristische trekpleisters van de Périgord en is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen.
Binnen
Het huisje Maronniere biedt op 2 niveaus: een ingerichte keuken, een romantische slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet.
Buiten
Kleine omheinde tuin, 2 terrassen, u kunt op elk moment ontspannen in de zon of in de schaduw, op een rustige plek.

Omgeving
Fanlac is een "Village Fleuri" in de buurt van Montignac en Saint Leon sur Vézère, Sarlat is een stad die je gezien moet hebben....

Boekingsinformatie

Ligging la maronniere

De ligging van "la maronniere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.