Petite Lortal

9.2
2
Gites.nl logo

Lortal is een oude boerderij, een kilometer of acht van de middeleeuwse stad Belvès gelegen in het gehucht Doissat. Ook Sarlat, Lascaux en Bergerac zijn makkelijk te bereiken. Voor de Nederlanders Renée en André van Soest is dit thuis.
In een rustig, schaduwrijk hoekje van het terrein ligt Petite Lortal, een recent gerenoveerd en geheel vrijstaand vakantieverblijf voor twee volwassenen. Wie van plan is de culinaire en andere geneugten van de Périgord te voet, te paard, op de fiets, per kano of in de auto te ontdekken vindt hier de ideale uitvalsbasis. Ook zij die graag de hengel dan wel golfclub ter hand nemen komen hier ruimschoots aan hun trekken.
Het compact ingerichte huisje beschikt naast een prettige besloten tuin over alles dat nodig is: een moderne keuken en badkamer, een goed geoutilleerde woonkamer en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Ook is er (elektrische) verwarming voor de frisse dagen in voor- en najaar. Tijdens uw verblijf zijn de eigenaren discreet op de “hoeve” aanwezig om u de weg in de buurt te wijzen en alle steun te verlenen om uw vakantie onvergetelijk te maken en als er een wasje gedraaid moet worden, kunt u daar ook naar vragen. Aangezien Petite Lortal het enige vakantiehuis ter plekke is, hoeft u hun aandacht niet met anderen te delen. Ofschoon de Franse wetgeving terzake soms vreemd en onredelijk over kan komen, zullen Renée en André ook graag met u bespreken op welke manier u gebruik kunt maken van hun privézwembad.
Voor vervoer bent u in de Périgord aangewezen op een auto. Vanuit Nederland zijn er vele vluchten per week met Transavia vanuit Amsterdam naar Bergerac, waaronder op de zaterdag. Op Bergerac vliegveld kunt u een auto huren.
De prachtige steden Belvès, Sarlat en Bergerac zijn vlakbij, net zoals de grotten van Lascaux. Bezoek de wijn chateaux of de prachtige kastelen. Mooie wandeltochten, kano varen, paard rijden en golfen, het kan allemaal. Actieve bezoekers aan de Périgord plegen jaar-in, jaar-uit terug te keren. Wat ons betreft hét bewijs van de magische aantrekkingskracht van dit heerlijk rustig stukje Frankrijk.

Boekingsinformatie

Ligging petite lortal

De ligging van "petite lortal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.