Le Nid des Oiseaux - La Poste

8.5
3
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Poste, een van de vier gîtes, deeluitmakend van het Domein Maison d'Hôtes et Gîtes de Charme "Le Nid des Oiseaux" is gebouwd in de 15de- 16de eeuw en ligt in het vriendelijke dorpje Cubjac aan de rivier de Auvézère in de Périgord Blanc in de Dordogne. La Poste heeft zijn ingang aan de straatkant en heeft een royale entree met kasteelachtig stenen trappenhuis, het woongedeelte op de begane grond en een zeer ruime slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping.
Het woongedeelte op de begane grond heeft een volledig geëquipeerde keuken met ijskast, wasmachine, 4 pits kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat en overige apparatuur en serviesgoed, een salon met comfortabele zitbanken waarvan een eventueel als slaapbank kan fungeren.
De prachtige stenentrap leidt u naar de eerste verdieping, met de zeer ruime slaapkamer met één tweepersoonsbed, één eenpersoonsbed en 1 zithoek. en schrijf/ontbijt tafel.
Tevens vindt u op deze étage, direct naast de slaapkamer; de badkamer voorzien van douche, wastafel, bidet en toilet .
Deze woning is ruim en smaakvol ingericht en ontvangt gemakkelijk 3 personen.
De ingang van de tuin ligt op 10 passen van de gîte La Poste
De prachtige tuin met z'n eeuwen oude bomen, heeft de diverse zitjes, eettafels en stoelen en biedt U de mogelijkheid om uw maaltijden klaar te maken op de barbecue
en aldaar te nuttigen. De binnenplaats en tuin worden gedeeld met de gasten op het domein. De tuin is ruim en zo ingericht dat een-ieder z'n ruime plek heeft, voorzien van tafel stoelen en ligstoelen.
Uw huisdier is welkom, mits aangelijnd in de binnenplaats/tuin. Graag van te voren even overleg hieromtrent.
Een streng schoonmaak protocol wordt toegepast en bij binnenkomst van dit vakantiehuis vindt U desinfecterende handgel en maskers.

Boekingsinformatie

Ligging le nid des oiseaux - la poste

De ligging van "le nid des oiseaux - la poste" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.