Le Nid des Oiseaux - Côté Jardin

8.5
4
Gites.nl logo

Le Côté Jardin, een vakantiehuis deel uitmakend van het Domein "Le Nid des Oiseaux" is gebouwd in de 15de- 16de eeuw en ligt in het vriendelijke dorpje Cubjac aan de rivier de Auvézère in de Périgord Blanc in de Dordogne. Dit Herenhuis, geheel gebouwd uit natuursteen is gerestaureerd met het behoud van alle zo originele elementen.
Le Côté Jardin bevindt zich in het hoofdhuis/Maison de Maître en tegenover het bijgebouw en grenst aan de grote binnenplaats met in het verlengde de unieke,met z'n eeuwen oude bomen, nu "op natuurlijke wijze opgedeelde tuin, zodat elke gîte zijn eigen privé stukje heeft en de distanciering van iig 1.5m kan toepassen tegenover de andere vacantiegangers, elk stukje tuin heeft z'n buitentafels en stoelen. Tevens staat er een barbecue.
De originele boerenkeuken met z'n mooie stenen (pisée) vloer en enorme openhaard ( cantou), beschikt over een 4 pits kookstel met oven, afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, overig keukengerei en keukenmachines en serviesgoed. De keuken heeft een grote dubbelle deur naar de binnenplaats.
Naast de keuken, bevindt zich de ruime eetkamer met grote eettafel en stoelen en openslaande glazendeuren naar de tuin.
Naast de eetkamer, bevindt zich de grote salon, welke als 2de slaapkamer beschouwd mag worden vw de 2 grote bedden, welke zijn opgemaakt als grote luie zitbanken, te weten één voor 2 personen en de ander voor 1 persoon. Tevens is er een zithoek, bestaande uit bank en 2 fauteuils en een ronde tafel met 2 stoelen
Er zijn 2 grote openslaande glazen tuindeuren naar de prachtige binnenplaats en naar de tuin.
Via de trap in de keuken komt U op een ruime "overloop" en daar teft u de slaapkamer met een 2 persoonsbed, met directe toegang via andere deur (in deze slaapkamer) naar de zeer ruime badkamer welke voorzien is van douche, wastafel, bidet, toilettafel en wc en tevens een eenpersoonsbed, gedecoreerd als sofabed.
Deze woning is zeer smaakvol en authentiek ingericht en ontvangt 2 tot 4 personen. De woning heeft tevens z'n buitentafels en stoelen.
De binnenplaats en tuin worden gedeeld met de overige gasten van de nog 3 andere gîtes op het domein. De tuin is ruim zo ingericht dat eenieder ieder z'n ruime plek heeft, met tafel stoelen en ligstoelen.
Uw viervoeter kunt u meenemen echter wel graag even overleg vooraf, daar deze in de tuin en binnenplaats aangelijnd dient te blijven.

Boekingsinformatie

Ligging le nid des oiseaux - côté jardin

De ligging van "le nid des oiseaux - côté jardin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.