Le Nid des Oiseaux - l'Ecurie

8.5
2
Gites.nl logo

L' Ecurie is een romantisch verbouwde paardenstal deeluitmakend van het Domein Maison d'Hôtes et Gîtes de Charme "Le Nid des Oiseaux" is gebouwd in de 15de- 16de eeuw en ligt in het vriendelijke dorpje Cubjac aan de rivier de Auvézère in de Périgord Blanc in de Dordogne,
De Ecurie is de voormalige paardenstal en bevindt zich in het bijgebouw en tegenover het herenhuis. De entrée van de Ecurie is via het hek en dan via de tuin.herenhuis. Deze paardenstal is tot een romantisch vakantiehuisje getransformeerd, met het behoud van de originele en authentieke elementen als ruiven en voerbakken. Het heeft z'n terras voorzien met tafel en stoelen, direct voor de woning en grenst aan de grote gedeelde binnenplaats en ommuurde en ruime tuin met zijn eeuwenoude bomen, waaronder het goed toeven is.
De keuken beschikt over een 4 pits kookstel met oven en afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, overig keukengerei en apparatuur en het nodige serviesgoed.
De salon met zithoek met 2 comfortabele zitbanken, die eventueel dienst zouden kunnen doen als slaapbank, en de eethoek met ronde tafel en bijbehorende stoelen en de keuken
is één open ruimte.
Via een wenteltrap komt u in de romantische, ruime slaapkamer met een groot tweepersoonsbed van 1.60x2.00 m, voorzien van dekbed en bedlinnen en 1 kleine bank,
(eventueel om te toveren tot een klein 1 persoonsbed. ), een ontbijt-zitje en toilettafel.
In de badkamer grenzend aan de slaapkamer vind je een douche, wastafel en wc.
Deze vakantiewoning is zeer smaakvol en romantisch ingericht en ontvangt gemakkelijk 2 personen.en heeft op z'n terras, een buitenbank met 'n tafel en stoelen en ook staan er ligbedden.
De grote en ruime tuin met z'n prachtige bomen en binnenplaats zijn eveneens uitgerust met de diverse zitjes als tafels en stoelen en ligbedden en barbecue.
De binnenplaats en tuin worden gedeeld met de overige gasten van de nog 3 andere gîtes op het domein.
De tuin is ruim zo ingericht dat eenieder ieder z'n ruime plek heeft, met tafel stoelen en ligstoelen.
Uw viervoeter mag mee, echter wel eerst na overleg, daar deze aangelijnd dient te blijven in de binnenplaats en tuin.
Vanwege de Covid-19 crisis worden de huizen schoongemaakt volgens een streng schoonmaakprotocole en vindt u bij de ingang desinfecterende gel en maskers.

Boekingsinformatie

Ligging le nid des oiseaux - l'ecurie

De ligging van "le nid des oiseaux - l'ecurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.