Groepsaccommodatie Clermont-de-Beauregard

10
22
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het westelijk deel van de bekende Franse Dordogne. Het ligt op 985 km van Utrecht en is prima bereikbaar per vliegtuig vanaf Bergerac op 20km afstand. Ideaal voor een vakantie die een combinatie van rust en gezelligheid biedt, met veel wooncomfort, in een omgeving die gekenmerkt wordt door natuur en eenvoud. Dit familiehuis is zeer geschikt voor families of vrienden die met elkaar op vakantie willen met behoud van hun privacy. 

Groepsaccommodatie in Frankrijk met verwarmd zwembad


Op het domein zijn naast twee ruime gîtes en een klein chalet ook een grand maison te vinden. Het complex is geschikt voor grote families en gezelschappen maar wordt tevens gebruikt voor andere activiteiten zoals fietsclinics, schilder, bezinning of yoga workshops. De gites zijn zo gebouwd en ingericht dat ze niet afleiden van de natuur en de rust die deze plek zo kenmerkt. Het grote terras met veranda's en verwarmd zwembad is de ontmoetingsplaats, maar daarnaast zijn er rondom het huis fijne plekjes waar je heerlijk even terug kunt trekken met een boek. En is er een speel- en spelweide met jeu de boules baan en tafeltennistafel. 

Genieten in de Dordogne 


 Het vakantiedomein in de Dordogne ligt ver genoeg om geen last te hebben van de grote drukte maar dichtbij genoeg om deze prachtige rivier en haar rijke omgeving te bezoeken. Rond kuieren over plaatselijke marktjes, bezoek aan grotten of kastelen. Het heerlijke eten waar de streek om bekend staat of de wijngaarden bezoeken en aansluitend de wijnen proeven. Fiets of mountainbike mogelijkheden te over. Bezoek aan een walnoten molen of natuur boerderij waar ze oude tradities in stand houden zoals het vinden van truffels of plantjes voor saffraan.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie clermont-de-beauregard

De ligging van "groepsaccommodatie clermont-de-beauregard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.