Gites Le Verdoyer

12
Gites.nl logo

Prachtig stenen huis met 4 sterren en privézwembad in het natuurpark Perigord-Limousin in de Dordogne. Het huis biedt een rustige omgeving om te ontspannen in een relaxte levensstijl, maar toch zijn vele activiteiten binnen handbereik. Dit grote 18e-eeuwse huis was een schuur en bestaat nu uit nu 2 aparte maar aangrenzende grote gites van in totaal 360 m2 met balkenplafonds, natuursteen en massief Frans eiken vloeren en ingericht met een mix van vintage stukken en moderne inrichting. Groepen van maximaal 6 worden geboekt in 1 gite en 7-12 geboekt in beide - als u beide huizen wilt boeken voor een gezelschap van minder dan 7 personen, boek dan voor een groep van 12 en laat het ons weten bij het bevestigen van de boeking. Alle faciliteiten en het zwembad zijn volledig privé (de eigenaren mogen het zwembad soms gebruiken, maar alleen als u er niet bent!
Er zijn veel spellen, bijvoorbeeld: pooltafel, tafeltennis, tuin- en poolspellen.
Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige matrassen en beddengoed van 100% katoen. Grote aangelegde tuin met een privézwembad van 10 x 5 m met zout water. Kinderbed en kinderstoel op aanvraag beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging gites le verdoyer

De ligging van "gites le verdoyer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.