Château du Raysse

38
Gites.nl logo

Welkom op Château du Raysse - een betoverend middeleeuws kasteel in de Dordogne met een adembenemend uitzicht op het prachtige landschap. Het kasteel dateert uit 1155 en is doordrenkt van geschiedenis. Het kasteel heeft 15 comfortabele kamers, elk met eigen badkamer en een appartement met twee slaapkamers. Er zijn twee zwembaden, een prachtig terrein, twee keukens, een grote zaal, een eetzaal, een bibliotheek, patio's, balkons en nog veel meer.
Het uitzicht vanuit de kamers over de prachtige glooiende heuvels en groene bossen is in een woord adembenemend. Alle basisvoorzieningen zijn inbegrepen om uw verblijf comfortabel te maken en u heeft tijdens uw verblijf volledige en exclusieve toegang tot het landgoed.
De faciliteiten omvatten een grote, moderne keuken die volledig is uitgerust met ovens, kookplaten, koelkasten, diepvriezers, wasmachine en ruim voldoende servies, bestek en kookgerei. Er is ook een kleinere rustieke keuken als aanvulling. Er is een comfortabele bibliotheek - met een eigen aangrenzende bar - perfect voor een gezellig drankje in een van de comfortabele fauteuils. Verder is er een eetruimte, waar u gebruik van kunt maken. In het aangrenzende huis is een grote hal die een geweldige ruimte voor spelletjes en gezelligheid.
Op het landgoed zijn er twee zwembaden, omgeven door ligstoelen, en genoeg terrein om in rond te struinen.
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Boekingsinformatie

Ligging château du raysse

De ligging van "château du raysse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.