La Bagatelle

9.3
5
Gites.nl logo

Gratis annulering bij negatief reisadvies vanwege COVID.
Het vakantiehuis "La Bagatelle" is zeer ruim: het heeft 2 grote zitkamers met in 1 een open haard en in de andere een houtkachel. In een van de woonkamers is de eethoek.
De keuken is voorzien van o.a. vaatwasser, oven, magnetron. Toilet en een ruimte met douche en wastafel.
Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, ieder met voldoende kastruimte en een prachtig balkenplafond.
Beide slaapkamers beschikken over goede bedden van 90x200 cm. Op deze verdieping is bovendien nog een extra (separaat) toilet en een badkamer met 2 wastafels en een ligbad.
Er is Nederlandse televisie, telefoon en WIFI internet.
In de tuin staat voor de afkoeling op warme dagen een groot plastic kinderzwembad en ook is er een outdoor tafeltennistafel.
Natuurlijk kunt u er ook een spelletje jeu de boules spelen, badmintonnen of rondrennen etc. Ruimte genoeg!
En in 10 minuten bent u bij de rivier de Dordogne met strandjes of waar u kunt kanovaren.
Bij Port Enveaux aan de Dordogne is een leuk strandje om te zwemmen. Daar komen alle kano's aan en dat strandje staat ook in de beschrijving in de informsatiefolder die u van ons krijgt.
Verder kun je zwemmen in Saint Cyprien zelf en iets verder weg 15 minuten max is een strandje bij le Coux et Bicaroux, dat is rustig en leuk met kleine kinderen, daar is een rustige brede lus van de rivier. De rivier de Dordogne is gewoon dichtbij en er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om te zwemmen.
Vakantiehuis La Bagatelle geeft u volop privacy: u kunt hier heerlijk onthaasten, rusten en bijtanken.

Boekingsinformatie

Ligging la bagatelle

De ligging van "la bagatelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.