Le Frêne à La Maure

9.8
2
Gites.nl logo

Ali en Greg heten je van harte welkom in de luxe gite Le Frêne, in het rustige kleine plaatsje La Maure, Campsegret, op 18 minuten van het vliegveld van Bergerac in de Dordogne.
Dit is een ideale plek voor een romantisch uitje, omgeven door rustige bossen en uitzichten, maar dichtbij alles wat de Dordogne te bieden heeft.
Voel je vrij om over het terrein van 3 ha te zwerven, en ook om de verse groenten van het seizoen uit de moestuin te plukken. Onze kippetjes leggen verse eieren voor je ontbijt! Het gebruik van het zwembad is privé voor je, en je hebt je eigen bbq hoekje met tafel en stoelen die uitkijken over het zwembad.
Het vakantiehuis is gerenoveerd naar hoge maatstaven, maar je vindt er nog wel de originele details van de Perigord. De keuken is volledig ingericht met een oven, magnetron, inductiekookplaat, koelkast, wasmachine, vaatwasser, citruspers, 3 verschillende manieren om koffie te zetten en elk keukengereedschap dat een kok maar nodig heeft.
In de slaapkamer vind je een tweepersoonsbed met een dekbed van eendendons en kussens met 100% linnen lakens en slopen, voor heerlijk comfort. Er is een slaapbank waar een eventuele extra gast kan slapen (€ 20 extra per nacht). Beddengoed is inclusief.
Er is Franse en Engelse tv, een Bose Ipod dock, een dvd-speler en een selectie DVD's en spelletjes zijn aanwezig.
Je hebt je eigen oprijlaan en bent welkom op het hele terrein, ook de groentetuin. Er zijn veel buitentafels, bankes en zitjes, waar je van het uitzicht kunt genieten, kunt zonnen en relaxen.
Wij wonen zelf op het terrein, maar we respecteren je privacy. Indien nodig zijn we echter beschikbaar voor hulp en advies.
Je vindt een mandje met lokale producten bij aankomst. Op aanvraag kunnen we ontbijt, lunch, een picknickmand of diner voor je verzorgen (24 u van te voren aangeven)
Het huis en het terrein zijn niet kindvriendelijk door de vele trappen etc. Daarom accepteren we alleen kinderen boven de 12 jaar.
Onze golden retriever Saffie woont op het terrein en zal je van harte welkom heten.

Boekingsinformatie

Ligging le frêne à la maure

De ligging van "le frêne à la maure" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.