La pie au nid

6
Gites.nl logo

Idyllisch gelegen vakantiehuis vlak onder de stadsmuur van de bastide Domme met op loopafstand Domme zelf en het plaatsje Cenac met alle voorzieningen zoals: supermarkt, slager, bakker, postkantoor, restaurantjes etc.
Het huis stamt uit circa 1890 en is kenmerkend voor de streek. Het heeft iets weg van een cottage en is als een dijkhuis gebouwd langs een rots en kent dus 3 niveaus. De zolder entree ligt aan de weg en via een brede trap buitenom loop je naar beneden naar de voordeur. Op deze verdieping zijn de woonkamer en de keuken. Een verdieping lager zijn de slaapkamer, badkamer en het toilet. Deze twee verdiepingen zijn zowel binnendoor als buitenom met een trap verbonden. Op de zolder bevinden zich nog een derde slaapkamer met twee één-persoons bedden en een voorzolder met twee één-persoons bedden plus een kleine badkamer voorzien van toilet en wastafel. De zolderverdieping is niet binnendoor bereikbaar maar alleen via de buitentrap.
De tuin is ook op 3 niveaus gelegen en er is een overdekt terras en een apart terras onder de notenboom met eettafel. De tuin met fantastisch uitzicht ligt op het
zuiden en heeft genoeg zon- en schaduwplekken. Ook is er in de tuin een groot opzet zwembad.
Gratis annuleren bij beperkende reismaatregelen wegens Covid-19 c.q. sluiting horeca en toeristische attracties. Mail ons voor uitgebreide info.

Boekingsinformatie

Ligging la pie au nid

De ligging van "la pie au nid" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.