Gite Merlot

9.3
8
Gites.nl logo

Gite Merlot is een groot vakantiehuis welke plaats biedt aan 6 tot 8 personen. In 2016 is de gite geheel verbouwd en vernieuwd. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers.
Een karakteristiek huis vol comfort, ruimte en stijl.
De gite is ca 125m2. Op de begane grond een grote woonkamer, aparte eetkamer met originele schouw, volledig ingerichte keuken , 2-persoons slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel.
De keuken is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker, broodrooster. Zelfs een wasmaschine is aanwezig.
Centraal in het huis loopt een trap naar de bovenverdieping waar nog twee slaapkamers zijn, een grote vide. ,De ene slaapkamer heeft twee grote authentieke 1-persoons ledikanten. De andere slaapkamer is voorzien van twee 1-persoons bedden (welke indien gewenst ook als 2-persoonsbed geschakeld en opgemaakt kunnen worden. Op de vide onder een hemeltje zijn nog twee bedden, Totaal kunnen 8 personen in Gite Merlot verblijven. Er is op de bovenverdieping een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is tuin en terras voor èn achter de gite voorzien van tuinmeubilair.

Boekingsinformatie

Ligging gite merlot

De ligging van "gite merlot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.