Le Tilleul

4
Gites.nl logo

De perfecte villa voor een klein gezin of 2 koppels die samen op vakantie zijn. Geschikt voor 1-4 personen, bestaat uit 1 tweepersoonsslaapkamer met nieuwe aangrenzende badkamer en een grote tweepersoonsslaapkamer. Le Tilleul beschikt ook over een prachtige familiebadkamer met zowel een bad als een vrijstaande douche.
Le Tilleul is een prachtige villa met een massief houten keuken en een zeer ruime woonkamer die baadt in het natuurlijke licht. Bij het betreden van Le Tilleul wordt u onmiddellijk verwelkomd in de lichte, vrolijke lounge met comfortabele leren stoelen en een panoramisch uitzicht over het aangrenzende bos en de tuinen. Le Tilleul beschikt over een fantastisch overdekt eetgedeelte in de buitenlucht dat bereikbaar is via openslaande deuren vanuit de goed uitgeruste keuken, waardoor u buiten kunt dineren en luie zomerbarbecues een must zijn! Een fantastische vakantievilla waar u zich echt thuis zult voelen.
Nu met uitstekende breedband wifi!

- Uitzonderlijk lichte en ruime woonruimte
- Grote tuin en eethoek in de openlucht met barbecue en panoramisch uitzicht
- Begane grond wc
- Familie badkamer op de eerste verdieping met zowel een ligbad als een vrijstaande douchecabine
- Luchthaven / trein transfer beschikbaar
- Kinderopvangservice beschikbaar
- Boodschappenservice voor aankomst beschikbaar
- Zowel Franse zenders als Engelse gratis satelliettelevisiekanalen
- Veilige ondergrondse parkeerplaats

Boekingsinformatie

Ligging le tilleul

De ligging van "le tilleul" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.