Grace's Gate at Domaine de Leygue

9.3
2
Gites.nl logo

Dit is 'Het Vredige Frankrijk' exclusief voor volwassenen. Grace's Gate is een van onze unieke privé vakantiehuizen met een hoge kwaliteit, gelegen in prachtige Dordogne-tuinen met twee zwembaden.
Vakantiehuis Grace's Gate is een zelfstandig vakantiehuis alleen voor volwassen stellen, met een grote, eigen veranda op het zuiden.
Met zijn karakteristieke, hellende Perigordine-dak is Grace's Gate de op een na grootste vakantiewoning op het Domaine de Leygue.
De woonkamer met zichtbare originele balken is ingericht met twee banken en aangevuld met Louis-Philippe-stijl eethoek.
Vanuit de woonkamer is een aantrekkelijke lichte, essenhouten keuken, compleet met Villeroy Boch-servies, wasmachine en vaatwasser.
Een kingsize, donkerhouten koloniebed en weelderige honingkleurige zijden stoffen, creëren een verfijnde slaapkamer met ingebouwde kasten die veel opbergruimte bieden.
Een frisse witte badkamer en douche, met verwarmd handdoekenrek, completeert de accommodatie.
Grace's Gates heeft een 7 meter lange privéveranda, toegankelijk vanuit zowel de keuken als de woonkamer, en grenst aan een intieme binnentuin met weids uitzicht over het adembenemende landschap en naar een van de zwembaden van Domaine de Leygues, het veldzwembad.
Het tweede zwembad, Pigeonnier-zwembad, is bereikbaar na een kleine wandeling door de tuinen en heeft een ander uitzicht op de tuinen van Domaine de Leygues. Beide zwembaden zijn voor alle gasten vrij te gebruiken, en aangezien er op elk moment slechts 4 stellen aanwezig zijn, is de kans op een zwembad helemaal voor jezelf erg groot!
Graces Gate heeft een eigen parkeerplaats naast het bos, toegankelijk via de oprit van Domaine De Leygues, met een eigen toegang naar het privéterras en het huis.

Boekingsinformatie

Ligging grace's gate at domaine de leygue

De ligging van "grace's gate at domaine de leygue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.