Edward's Tower at Domaine de Leygue

9.3
2
Gites.nl logo

Dit is 'Het Vredige Frankrijk', exclusief voor volwassenen! Edward's Tower is een van onze vier unieke en particuliere huisjes met een hoge kwaliteit, gelegen in prachtige Dordogne-tuinen met twee zwembaden.
Een van de vele mooie kenmerken van Edward's Tower is de slaapkamer op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de tuinen en het zwembad, de vallei, de bossen en het gehucht Bourniquel. De lichte slaapkamer met tweepersoonsbed biedt een frisheid die welkom is in de zomer, met ingebouwde kasten en toegang tot de eigen badkamer.
Kastanjebomen en houten plafonds herinneren constant aan de geschiedenis van het gebouw als een originele boerderij.
In de woonkamer en keuken voel je de essentie van landelijk Frankrijk met een karakteristiek balkenplafond, Provençaalse tegelvloer, een indrukwekkende eikenhouten trap naar de slaapkamer en openslaande deuren naar de privé-veranda.
De eikenhouten keuken heeft een royale set van serviesgoed, perfect voor gebruik bij de antieke houten eettafel.
Fijn beddengoed en fijne handdoeken zijn voor uw gebruik, en worden elke week ververst.
Bekijk de zonsopgang vanaf uw grote privéterras, met uitzicht op het zwembad van de Pigeonnier en de tuinen van Domaine de Leygue, of doe een dutje in de schaduw van de prachtige bomen en open plekken.
Fiets de weggetjes met de fietsen die hier beschikbaar zijn, ga kanoën over de rivier de Dordogne of gewoon zwemmen, slapen en bezoek onze minigym hier op Domaine de Leygue.

Boekingsinformatie

Ligging edward's tower at domaine de leygue

De ligging van "edward's tower at domaine de leygue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.