La Terrasse

6
Gites.nl logo

In de woonkamer staat een eettafel, een tweepersoons bank, twee fauteuils en een tv. In de wintermaanden zorgt de open haard voor warmte en gezelligheid binnenshuis. Kinderstoel en kinderbedje aanwezig. De open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een vaatwasmachine, koelkast/vriezer, waterkoker, broodrooster en een koffiezetapparaat.
Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. De aangrenzende badkamer met douche en wastafel is aangepast voor mindervaliden. Er is een apart toilet.
Boven is een derde slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank. De aangrenzende badkamer is heeft een douche en wastafel. Er is een apart toilet.
Een binnenplaats met privé zwembad (8 x 4) met aangrenzend een met kunstgras bedekt terras met zonnebedjes en een parasol. Een overdekt terras en een barbecue. Het zwembad is open in de periode van 1 mei tot 30 september.
Aan het einde van de verhuurperiode dient u zelf de lakens van de bedden te halen en de bbq en prullenbakken schoon te maken. Indien nodig zijn extra schoonmaakkosten € 15 per uur.

Boekingsinformatie

Ligging la terrasse

De ligging van "la terrasse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.