Maison le Campagnac

6
Rcn.nl logo

Het vakantiehuis ligt zeer rustig, op slechts drie minuten loopafstand van het centrale gedeelte van de camping.

Keuken


De ruime keuken heeft een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, een Senseo koffiezetapparaat, een magnetron en een vaatwasser. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
Er is een ruime, comfortabele woonkamer met twee leunstoelen, een bank en een prachtige, ouderwetse openhaard. Vanuit de woonkamer is een open trap naar de eerste verdieping. Twee openslaande deuren geven vanuit de woonkamer toegang tot het terras en de grote tuin.

Slaapkamer


De begane grond is voorzien van een tweepersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een vide waarop ook twee eenpersoonsbedden staan.

Badkamer
Op de begane grond is een moderne badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Zowel boven als beneden is een toilet aanwezig.

Buiten
De ruime tuin biedt rust en mooi uitzicht over het meer en het kanaal dat naar de watermolen loopt. Je kunt zo vanuit de tuin een hengeltje uitwerpen. Ook staan er twee luxe ligbedden.Aan de andere zijde van het huis vind je nog een tweede terras.

Internet en TV
Er is een TV (met Franse zenders) in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie