Tentchalet Limeuil

4
Rcn.nl logo

Voor iedereen die iets bijzonders wil ervaren is deze moderne tentchalet (voor twee tot vier personen) echt een aanrader. In deze originele, compleet en sfeervol ingerichte tent kun je genieten van een heerlijke vakantie midden in de Franse natuur.

Keuken


Onder de luifel kun je koken op een 2-pits gaskookplaat. Binnen is een keukenblokje met een gewone magnetron, een koelkast met vriesvak en een Senseo koffiezetapparaat.

Woonkamer
In het innovatieve ontwerp van de tent is de 16m2 ruimte optimaal benut voor een maximaal leef comfort. Met de leuke kleuren en strakke lijnen treed je binnen in een ware 'cocon'.  Op aanvraag kun je gebruikmaken van een elektrische kachel. De tent is volledig geïsoleerd en kun je bij afwezigheid helemaal afsluiten.

Slaapkamer


In de tent is een slaapkamer met een tweepersoons bed van 1,60 bij 2 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Alle bedden hebben eenpersoonsdekbedden en kussens. Het linnengoed kun je zelf meenemen of direct bijboeken bij de reservering.

Badkamer
Het sanitairgebouw is vlakbij. Hier kun je gebruikmaken van het toilet en de douche.

Buiten
De tent staat op een ruime plek en heeft aan de voorkant een luifel. Buiten staat een moderne tuinset en twee lekkere ligstoelen. De auto kun je bij de tent parkeren of op de parkeerplaats iets verderop.

Internet
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.


 


Neem alvast een kijkje in de accommodatie

Boekingsinformatie