Aangepaste mobil home Sarlat

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze 4-persoons mobil home toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De vrijstaande mobil home staat op een mooie, centraal gelegen plek en is eenvoudig ingericht voor een heerlijk rustige vakantie.

Keuken


De keuken heeft een koelkast met vriesvak, een gewone magnetron, een waterkoker, Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat. De onderkant van het aanrecht is open zodat je er goed bij kunt met een rolstoel.

Woonkamer
In de woonkamer vind je een hoekbank en een gezellige eettafel. De mobil home is in zijn geheel drempelloos.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, waarvan één een hoogslaper is. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. In de woonkamer staat een bank waarvan je eventueel een extra tweepersoonsbed kunt maken.

Badkamer
De badkamer heeft een open douche met steunen en douchestoel, een verhoogd toilet met steun en de wastafel is op aangepaste hoogte.

Buiten
De mobil home heeft extra grote openslaande deuren naar het ruime, half overdekte terras. Daar staat luxe tuinmeubilair en twee lekkere ligstoelen. Bij de mobil home is ruimte om één auto te parkeren. De mobil home is toegankelijk door middel van een speciale opgang.

Internet en TV
Er is een TV aanwezig (met Franse zenders) en een DVD-speler. Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi op één apparaat.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is verwarming in de mobil home en vanaf juli ook airconditioning. Huisdieren zijn toegestaan. De voorzieningen op het terrein zijn ook rolstoeltoegankelijk.

Boekingsinformatie