Coquelicots

9.5
7
Gites.nl logo

Let op: naast de omboekgarantie bieden wij ook de mogelijkheid om de vakantie (i.v.m. Covid-19) kosteloos te annuleren!
Wij nodigen u uit in ons gezellige vakantiehuis "Coquelicots". Bij het binnenkomen is er een lichte entree met een ruime hal. Meteen stapt u links de woonkamer in met een grote eethoek bij de schuiframen. Daar bevindt zich een gezellige zithoek met een open haard, een bureautje, een 2-zits bank en 3-zits bank. In de Franse woonkeuken met eiland en barkrukken is het heerlijk koken. Het buitenterras op de veranda is gemakkelijk vanuit de keuken te bereiken. Op de veranda bevindt zich een lounge-set en een eettafel met stoelen.
Als u door de gang kijkt, bevindt zich rechts een kamer met een breed eenpersoonsbed (1.30 m x 1.90 m). Daarnaast is de grote badkamer met douchecabine, bad, wastafel en toilet. De kamer met twee eenpersoonsbedden (0.80 m x 1.90) grenst hieraan. De laatste kamer is de hoofdslaapkamer met een ruime boxspring (1.80 x 2.00). Aan deze kamer is de tweede badkamer met douchecabine, wastafel en toilet verbonden.
Via een trap vanuit de keuken naar beneden komt men in de garage en het wasgedeelte waar een wasmachine en droger staan. Ook is hier de vierde slaapkamer te vinden met twee eenpersoonsbedden (0.90 m x 2.00 m) In de garage is een speelplek gecreëerd met een tafeltennistafel, een voetbaltafel, een pooltafel en andere speelattributen. De kinderen vervelen zich hier absoluut niet! Helemaal niet op de grote trampoline en in het zwembad dat je bereikt via paadjes door de tuin. Het zwembad (8.00 m x 4.00 m) kan overdekt worden met een abri en kan buiten het hoogseizoen tegen extra vergoeding verwarmd worden.

Boekingsinformatie

Ligging coquelicots

De ligging van "coquelicots" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.