Joli Canard

4
Gites.nl logo

Joli Canard is een zelfstandig vakantiehuis in Frankrijk, verdeeld over twee niveaus. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (2 x eenpersoonsbed of 1 x super kingsize bed) en een extra slaapbank in de woonkamer voor een extra slaapplaats indien nodig. Deze ruime woning is goed uitgerust, met een zonnige open keuken en een woonkamer die direct uitkomt in een kleine omheinde privétuin. Zeer grote, moderne badkamer met inloopdouche en vloerverwarming.
Het vakantiehuis is stijlvol en modern ingericht met speciale accenten, zodat u zich meteen thuis zult voelen in Joli Canard.
Je hebt uitzicht op het dorp en de tuin en vanaf je eigen privétuin met zitje en BBQ.
Op verzoek kunnen we je een ontbijtmand leveren, met zelfgemaakte en verse lokale producten. Ook een picknickmand voor een dagtocht of lichte lunch, waar je in de rust van je eigen tuin van kunt genieten, kan worden aangevraagd.
Je kunt hier ook fietsen huren. Speciale verzoeken worden verwelkomd, de eigenaren zullen hun uiterste best doen om eraan te voldoen!
Joli Canard is een hond-vriendelijke accommodatie en je eigen tuin kan worden gebruikt door je hond, maar grotere grasvelden zijn te vinden in het dorp of het omliggende platteland. Er zijn enkele goed uitgestippelde wandelroutes vanuit de gîte. We vragen wel dat honden zich goed gedragen, niet op het terrein worden uitgelaten niet alleen worden achtergelaten.
De gite heeft een traditionele Franse stijl met originele kenmerken, houten deuren en stenen gevel. Kleine tuin met eenvoudig tuinmeubilair, barbecue en seizoensgebonden bloemen. Voldoende parkeergelegenheid voor auto's in het dorp en op korte loopafstand van de gîte.

Boekingsinformatie

Ligging joli canard

De ligging van "joli canard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.