La Noix - Domaine Laubaro

9.8
6
Gites.nl logo

Domaine Laubaro ligt op 1,5 ha grond, midden in het glooiende landschap met mooie uitzichten. Het is een sfeervolle mix tussen authentieke Franse details en modern comfort. De oppervlakte van dit huis is 110m2, voldoende ruimte voor 6 volwassenen. Er zijn ruime XL-bedden van 210cm lang aanwezig voor een heerlijke nachtrust. Er is een nieuw verwarmd zwembad. Dit zoutwaterbad is 12 bij 4 meter. Het zwembad wordt alleen gedeeld met eventuele gasten van de andere vakantiewoning op het domein. Vanaf het ruime zwembadterras kijkt u op de heuvels en een walnootboomgaard. Naast deze vakantiewoning is er aan de andere kant van de binnenplaats één andere gite aanwezig, La Noisette. De privéterassen zijn zo gesitueerd dat er optimale privacy is voor de gasten. Een plek om helemaal tot rust te komen!
U komt binnen in de ruime keuken met bar en 3 krukken. Deze compleet uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, ruime koel-vries combinatie, oven/ grill combinatie met magnetron. Ook is er een ruime collectie van keukengerei beschikbaar. Naast de keuken is het eerste toilet.
Via een afstap komt u in de woonkamer. Hier stonden vroeger de koeien in de winter onder dak. Er bevindt zich nu de ruime eethoek en een comfortabele hoekbank en houtkachel. Er is een (Smart)TV met onder andere Netflix functie. De kast is gevuld met boeken en spellen voor alle leeftijden. Ook is Domaine Laubaro gelegen in een gebied met 4G netwerk.
Vanuit de woonkamer leidt een brede trap tot de bovenverdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en twee badkamers.
De eerste slaapkamer is de masterbedroom van 15m2 en beschikt over ensuite badkamer met regendouche, toilet en wastafel. Er is een kledingkast en een extra lang 2-persoons bed van 180x 210cm.
De tweede slaapkamer is ongeveer 12 m2 en beschikt over 2 bedden van 90x200 cm die desgewenst tegen elkaar aan kunnen worden geschoven. Ook hier is een kledingkast. Vanuit het raam is er een prachtig uitzicht over de groene heuvels.
De derde slaapkamer is ongeveer 12m2. Deze kamer kijkt uit op de binnenplaats en heeft een 2-persoonsbed van 180 bij 200cm.
Voor de gasten is er een nieuwe wasmachine om gebruik van te maken.
Er is ook een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.
Voor meer informatie: www.domainelaubaro.com

Boekingsinformatie

Ligging la noix - domaine laubaro

De ligging van "la noix - domaine laubaro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.